Menú Mediterrani
1)
Espaguettis a la Bolonyesa.
2)
Bistec de vedella amb guarnició.
3)
Macedònia.
Ingredients per a una persona:
-
100 grams d’espaguettis.
-
Tomàquet triturat.
-
Un tall de bistec.
-
Patates tallades.
-
Ceba caramelitzada.
-
Una llonza de formatge.
-
“ “
“ tomàquet.
-
Formatge ratllat.
-
Fruita: poma, raïm, taronja, préssec, meló i
síndria.
Preparació:
-
1r. plat: omplir mitja olla d’aigua i posar-la a
bullir. Afegir els espaguettis. Quan estiguin al punt treure’ls de l’olla i
servir-los al plat. Afegir el tomàquet triturat i el formatge ratllat.
-
2n. plat: agafar una paella, posar-li oli i
esperar que comenci a bullir. Agafar el bistec, posar-li sal pels dos costats i
posar-lo a la paella. Afegir les patates i el tomàquet. Quan estigui ben tendre
posar-ho al plat. Afegir la cebai el formatge.
-
3r. plat: agafar tota la fruita i tallar-la a
trocets petits. Posar-la en un bol.
Bon profit!
Per Marc Millà i Carlos P.
No hay comentarios:
Publicar un comentario