lunes, 30 de octubre de 2017

Menú Mediterrani

Menú Mediterrani

1)      Espaguettis a la Bolonyesa.
2)      Bistec de vedella amb guarnició.
3)      Macedònia.

Ingredients per a una persona:

-          100 grams d’espaguettis.
-          Tomàquet triturat.
-          Un tall de bistec.
-          Patates tallades.
-          Ceba caramelitzada.
-          Una llonza de formatge.
-             “        “       “  tomàquet.
-          Formatge ratllat.
-          Fruita: poma, raïm, taronja, préssec, meló i síndria.

Preparació:

-          1r. plat: omplir mitja olla d’aigua i posar-la a bullir. Afegir els espaguettis. Quan estiguin al punt treure’ls de l’olla i servir-los al plat. Afegir el tomàquet triturat i el formatge ratllat.
-          2n. plat: agafar una paella, posar-li oli i esperar que comenci a bullir. Agafar el bistec, posar-li sal pels dos costats i posar-lo a la paella. Afegir les patates i el tomàquet. Quan estigui ben tendre posar-ho al plat. Afegir la cebai el formatge.
-          3r. plat: agafar tota la fruita i tallar-la a trocets petits. Posar-la en un bol.


Bon profit! 




Per Marc Millà i Carlos P. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario