miércoles, 4 de julio de 2012

Nuestras vacaciones ideales



Vacaciones 2012
A mí de vacaciones de verano me gustaría ir a MIAMI,(FLORIDA) porque no lo conozco y creo que allí hay buenas playas y se puede ver  con la tabla desafiante con las olas haciendo equilibrio y un buen espectáculo para el espectador de surf.

José Luis P.

Les vacances ideals
Les meves vacances perfectes poden ser de dos tipus:
1er) Passar-me tots els dies a casa. Llevar-me tard, anar a dinar cada dia a un restaurant, llogar una pel.lícula al videoclub, passar-me la tarda a casa i anar a dormir d'hora.
2on) Anar a casa dels meus avis, que està a prop de Lleida, fer el mateix que al primer exemple amb l'afegit d'anar a la piscina cada dia.

Marc M



                                                      De vacances
Al estiu tinc tendencia a anar tant a la platja com a la muntanya però als ultims anys em trobo millor a la frescor de la natura.
Quan hi penso em venen al cap una barrreja de imatges idíliques tretes de la “Heidi”, de Suïssa de prats d’un verd llampant molt intens.
El lloc més semblant als comtes de fada que he pogut admirar és als Pirineus, Espot i El parc Nacional d’Aiguestortes i l’Estany de Sant Maurici.


Jordi O.



                                                      Namaste Girona
Les vacances predilectes per a mi serien a unes Colonies per adults, de gent jove, fent acampades i jocs, de nit i de dia, i alguns esports d’aventura suaus.
També m’agradaria que les Colonies fossis enfocades al tema de l’Art, que es fessin tallers de pintura, d’escultura, d’escriptura, de recital poètic, per les nits a la fogueraes recités poesia.
Entre les activitats també hi hauria classes de yoga i meditació, i reiki, la gent que vindria a aquestes colonies, serien gent molt maca, artistes, nois de cabell llarg, gent sana, vegans, vegetarians, naturistes…estarien ubicats a un lloc perdut de Girona, un poble  
                                                                        preciós gironí.


                                                      Montserrat A.



                                                      Mis vacaciones ideales
Mis vacaciones ideales son ir a Colombia, Bucaramanga, donde si Díos quiere estaría esperándome mi ti Nury, hermana de mi madre, las dos catalanas. Ahora está muy mayor y solo con darle un beso y un abrazo, el estar juntas unos días, sacarla de la casa a pasear, animarla, cuidarla, ver a mis primos. Hacerla feliz y que se sintiera arropada.
Hasta pronto tía Nury y familia.


Marta G.G.P.

3 comentarios:

  1. Hola nois i noies!M'han agradat molt aquesta sèrie d'articles sobre les vacances!Quines ganes de vacancetes,oi? Només dir-vos que aprofiteu per fer activitats refrescants com pendre orxata, anar a la platja o beure un refresc amb amics en una terrasseta a la ombra...que ben mirat no cal anar massa lluny per gaudir d'unes bones vacances. Disfruteu-les!!!
    Berta

    ResponderEliminar
  2. Per la meva part les vacances son per pasar-les a tope....de viatge o a Barcelona pero a tope!!!!. Salut i força al kanut!!!!!.

    Eugeni

    ResponderEliminar
  3. Par ami mis vacaciones ideales son estar en el Tropico.

    Un saludo

    Lluvia Clara

    ResponderEliminar