miércoles, 28 de noviembre de 2012

Lance Amstrong


Ara 10 anys després de guanyar Lance Armstrong el seu primer tour i uns quants anys després d´haver-ne guanyat els 7 ,la Organització del Tour,diu que Lance Armstrong es va dopar en els set tours.

La defensa de Lance Armstrong és que tothom es dopava.
El meu punt de vista és que si cada vegada que s´acaba una etapa del tour,es fan anàlisis químiques ,ara,¿ al cap de 10 anys diuen que es va dopar?això no sembla serio.
La meva opinió es que no li havien d´haver pres.
  
Josep R.



Armstrong ha estat sancionat amb la perdua de tots els premis(incluits els del Tour de França), desde el 1998 fins al 2005 incluït.Donç s’ha demostrat que el corredor, havia infringit les normes, utitlitzant substancies dopants a totes les competicions en que va participar en aquest període.
Jo crec, en primer lloc que cualsevol “deportista” que utilitzi cualsevol substancia dopant a cualsevol de les competicions, ha de ser sancionat de la forma més inmediata posible.Els deportistes profesionals es veuen abocats a una vida social i pública molt acusada, Per tant crec que la decisió presa al respecte amb Armstrong, és com a minim, acertada.

Jordi O.

No hay comentarios:

Publicar un comentario